Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Lillån borta

10 mars 2019 09:42
Herr

Herrlaget är inne på sluttampen av seriespelet, och nu handlar det mesta om att hitta rätt känsla inför kvalspelet. Först ut är en bortamatch mot säsongens bästa nykomling, Lillån.


Endast två omgångar återstår av denna säsongs seriespel, och för herrlaget är det Lillån borta och Malmö hemma kvar innan det är dags att välja motståndare för kvalspelet mot SSL.

Lillån är ett av fyra lag som avancerade upp till Allsvenskan södra inför säsongen, och det lag som klarat sig bäst hittills. Man har inte säkrat nytt kontrakt helt ännu, men man har fyra poäng tillgodo på Lagan nedanför strecket, och samtidigt ytterligare två lag (Karlstad och Malmö) nedanför sig. Så visst ser det ut att bli allsvensk innebandy i Örebro nästa säsong också.

Hemmamötet med Lillån som spelades i slutet av november blev en riktig rysare. Warberg lyckades inte rycka ifrån de gröna trots en 4-1 ledning i mitten av den andra perioden, utan två reduceringar från gästerna ledde till en riktig nervpärs. Spänningen till trots, Warberg höll ut och vann med 4-3.

Lillån har flertalet skickliga spelare med SSL-rutin, och eftersom det fortfarande finns viktiga poäng att spela om så kommer det bli en tuff match för Warberg.

Kent Göransson berättar att poängen inte är det viktigaste nu, utan att man är ute efter "känslan":

Ja vi vill såklart hitta rätt stäm inför kvalet, och vi kommer att testa lite saker i de här avslutande omgångarna för att vara förberedda inför olika matchscenarion som det kan bli i ett kval. Jag vill inte avslöja exakt vad vi kommer göra annorlunda idag, men det kommer bli en ganska tydlig skillnad för den som ser matchen.

Hur ser matchtruppen ut idag?

Vi saknar fortfarande Johan Dahlqvist, Philip Subiabre och Joel Birgersson. Däremot är Tom Carlsson tillbaka i truppen.

Matchen kan som vanligt ses på www.innebandyallsvenskan.tv, och matchstart är redan 14.00.