Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Joel Birgersson skriver långt avtal

19 juli 2018 10:33
Herr

Ett av herrlagets allra största utropstecken från i fjol, Joel Birgersson, har i dagarna skrivit på ett treårskontrakt med klubben! 19-åringen tog under sin debutsäsong stora utvecklingssteg varje vecka, och visade inte minst under SSL-kvalet där han sköt tre mål på tre matcher, att han blir en viktig del av Göransson och Smedbergs anfallsbesättning de närmsta åren!


Joel startade sin karriär i plantskolan Bua IF, och anslöt till Warberg IBF 2015. Därefter har utvecklingen varit spikrak, och förutom allsvensk debut fick Joel också representera det svenska U19-landslaget vid två tillfällen i fjol.

Sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar Joel Birgerssons treårsavtal så här: -Grymt kul och viktigt för Warberg! Joel gjorde i mina ögon succé i fjol, och visade att man med hårt jobb och en tro på sig själv kan ta snabba kliv i sin karriär. Han har allt som krävs för att bli hur bra som helst, och det ska bli riktigt spännande att se honom ta för sig mer och mer på den här nivån. Han kan spela på både vänster och högerkanten vilket gör honom väldigt användbar för oss, och med den speeden och det avslutet han har är jag säker på att vi bara har sett början, avslutar en nöjd sportchef Eskelinen.

Joel Birgersson själv säger så här om valet att skriva på för tre säsonger med Warberg:

-Det var inget svårt beslut för min del. Med tanke på hur rolig förra säsongen var, både på och utanför planen fanns det inget annat alternativ än Warberg. Jag ser goda möjligheter att utvecklas i klubben kommande tre säsonger samtidigt som det känns som vi har något riktigt bra på gång i laget. Den resan vi startade förra året vill jag vara med på!

Joel och hans lagkamrater återsamlas igen den 27:e juli efter en period av egenträning, och har då nästan tre veckors nötande innan första träningsmatchen skall spelas borta mot Växjö Vipers, den 16 augusti kl 19.00.