Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match

Poängspelaren Mattias Kongstad

28 september 2017 11:30
Herr

Vi tog oss ett snack med en av förgrundsfigurerna från första omgången Mattias Kongstad, som levererade 3 mål och 1 assist i 6-3 vinsten mot Malmö. Om hans roll i laget i år och hur har ser på kommande bortamatch mot Skoghalls IBK


Grattis till segern i första omgången! Skönt att starta säsongen på det viset kan jag tänka mig, tycker du vi vann rättvist? Tackar tackar, alltid skönt att vinna matcher och få en bra start på säsongen. Ja över 60 minuter så är vi ett bättre lag än Malmö.

Du själv producerade 3+1 och var den bästa spelaren på plan tyckte de flesta på läktaren och din formation stod för ett par riktigt snygga mål. Var det viktigt att ni fick den starten med att producera direkt i första matchen inför fortsättningen i serien? Det är alltid roligt att höra att publiken tycker jag gör en bra insats. Ja det klart det är skönt att få en bra start. Vi ska ju producera framåt och vara en femma som går i bräschen. Sen får jag tacka Birger för dem öppna målen så jag fick göra lite mål!

I år tycker nog många att du ska vara en av de ledande spelarna i laget när det gäller att producerar mål och poäng framåt. Känner du den pressen från dig själv och utifrån? Utifrån känner jag ingen press kan jag inte påstå. Ingen som har sagt något iaf:) Men det tycker jag dem ska ha och detta är något jag har sett framemot sen jag var yngre. Att det blev i en storklubb som Warberg är ju bara roligt. Pressen ifrån mig själv har jag alltid haft så det är inget nytt. Och något jag trivs med.

Nu på lördag möter vi Skoghalls IBK på bortaplan, hur bra koll har du på det laget? Har inte så bra koll på gänget som lirar där nu förtiden. Var inte så många som spelade där när jag mötte dem sist. Men blir nog några tunnlar på Albin Englöw skulle jag tro.

Vad kan vi förvänta oss för matchbild mot Skoghalls IBK? Blir nog ganska likt den som var mot Malmö. Att vi har mycket boll och dem går för kontringar. Men om vi minimerar våra misstag så får vi med oss 3 poäng hem.

Tack för att du tog dig tid och lycka till på lördag! Tack så mycket!

Läget i laget: I skrivande stund så är laget skadefritt. Om allting går som det ska är tanken att Joakim Andersson är med i truppen igen och ska vara redo för spel.