Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher

Lägeskoll med Kent Göransson

31 oktober 2017 15:59
Herr

Vi tog en lägeskoll med huvudtränare Kent Göransson när ungefär en tredjedel av seriespelet är avklarat. Hans tankar om inledningen på säsongen och vad laget fokuserar på under nuvarande period då det är matchledigt.


Vi har nu spelat 7 matcher i serien och är serieledare. Vad tycker du om lagets prestation hittills? Jo men hittills är vi nöjda med vad vi har presterat även om vi haft både toppar och dalar i matcherna. Vi har en resa att göra men jag vågar ändå påstå att vi har kommit en bra bit på väg.

Har du och Smedberg mer att plocka ut av truppen rent spelmässigt? Eller ligger ni på den nivån som ni vill? Lite av svaret finns ju ovan. Men vi drivs både jag och Bagarn att ständigt utveckla oss i det vi ska göra. Vi har verkligen inte nått vårt yttersta varken spelmässigt eller som lag men tids nog kommer vi dit.

Håller de Allsvenska lagen den klassen som du hade tänkt dig på förhand? Eller är det tuffare eller enklare än vad du trott? Faktiskt måste jag säga att det finns otroligt många bra spelare i serien som jag kanske i min naivitet inte trodde på förhand. Det blev vi varse om bland annat när vi mötte Lindås som visade sig vara mycket skickliga i sitt sätt att driva matchen. Men det finns många spelare ytterligare som jag tycker håller bra klass.

Vilka lag kommer att vara de största hoten i toppen av tabellen som du känner nu en bit in på säsongen? Visby har visat sig starka hittills och även Lindås även om de blandat och gett lite, men högstanivån är bra. Sen är ju klart att både Karlstad och Kalmarsund som kanske var favoriterna på förhand kommer att vara med när det ska avgöras. Sedan vill jag ju tro att vi ska vara med när det kommer fram mot omgång 22, underligt vore det ju annars. De här fem lagen kommer säkert slå varandra lite så då blir det viktigt att inte tappa några onödiga poäng.

Nu är det matchledigt i ca 14 dagar innan det är dags för match igen 12 november. Kör ni på som vanligt med träningen eller växlar ni över och fokuserar på något speciellt? I stort sett kör vi på med våra 5-6 pass per vecka som vi gjort hela tiden även om vi byter ut något av innebandypassen mot lite mer fysiskt i denna vecka.

Robin Westergren är fortsatt skadad och det har varit lite småskador i truppen. Tittar ni på att försöka få in förstärkning i truppen på någon position? Robin har ju varit skadad ett antal veckor nu men fick ett positivt besked på undersökningen i veckan. Positivt i den bemärkelsen att han ska kunna vara tillbaka inom en överskådlig tid i alla fall. Förstärkningar eller breddning av truppen är ju en fråga som sportgruppen jobbar med hela tiden. Sedan är vi noga med att om vi ska ha in nya spelare, ska det vara en spelare som passar in i den grupp vi jobbar med, dels på planen men framförallt i sin inställning till elitidrott.

Är det någon spelare i truppen som du tycker har presterat bättre än vad du trodde på förhand? Vi är väldigt nöjda med många spelare hittills men det vi framförallt är nöjda med är spelarnas drivkraft att vara med och bygga det nya Warberg. Och det gäller alla, ingen vill missa den här resan. Det tycker jag är häftigt att se.

Nu närmast väntar en av favoriterna i Allsvenskan södra Karlstad på hemmaplan 12 november. Så klart en tuff match på förhand, vilka förväntningar kan publiken ha på den matchen? Den matchen blir sjukt kul, två bra lag, en månghövdad publik och dessutom i klassiska Sparbankshallen. Vi kan nog säga att den här matchen kan ha de bästa förutsättningarna utifrån den nivån vi befinner oss, för att bli något extra.

Tack för att du tog dig tid och lycka till framöver! Tackar.