Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Simplicity hjälper Warberg mot elitlicens

30 januari 2019 20:30
Herr

För drygt två veckor sedan anordnade föreningen ett informationsmöte för sina samarbetspartners, där "Rädda Warberg" kampanjen presenterades. Mötet hölls på Varbergs Stadshotell, och ett 60-tal personer närvarade. Direkt efter mötet valde en handfull företag att gå in och stötta föreningen ekonomiskt, och först ut var Simplicity!


Simplicity har funnits med som partner till Warberg ända sedan 2005. Fondbolaget, med säte i Varberg, representerades på träffen av delägaren och vice VD:n Hans Bergqvist. Han förklarar varför Simplicity väljer att gå in och stötta Warberg ekonomiskt:

Vi har varit med som sponsor och partner till Warberg IC under många år, och kommer högst troligt vara med och stötta i flera år framöver. För oss är det därför naturligt att ställa upp som en långsiktig sponsor och ge föreningen möjlighet att nå nya framgångar. Jag hoppas fler företag i Varberg inser vikten av stöttning till idrotten och dess samhällsnytta, både bredd och elit. Det är bra för Varberg och det fantastiska föreningsliv vi har i vår hemstad.

Warbergs klubbdirektör Martin Josander som tog emot beskedet kommenterar bidraget så här:

Vi är så klart enormt tacksamma för Hans och Simplicitys engagemang för att vår förening skall leva vidare. Vi har flertalet företag som inser vikten av ett fungerande föreningsliv, och utan dessa stannar idrotten. Vi har fått en bra start på ”Rädda Warberg”, men vi behöver fler engagerade företag och privatpersoner som stöttar oss ekonomiskt för att lyckas!

På kampanjsidan 1985.warbergic.se kan ni följa vilka företag som valt att gå in och stötta Warberg i kampen mot elitlicens. Sidan uppdateras löpande.

Länk till Simplicity