Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 2 matcher
Söndag
30 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match

Herrarna träningsspelar mot Växjö borta

16 augusti 2018 09:55
Herr

Efter en lång, varm och tuff försäsong så är herrarna idag framme vid sin första träningsmatch inför säsongen. Topplaget i SSL, Växjö Vipers, står för motståndet.


Hemsidan tog några snabba frågor med huvudtränare Kent Göransson inför matchen:

Dags för första träningsmatchen Kent, känslorna inför det? -Det är alltid en viss förväntan som infinner sig när matcherna närmar sig. Man vill se hur långt vi kommit med de saker vi tränat på och hur väl vi står oss gentemot andra lag.

Vad vill man som tränare se i en sån här match? -Vi har pratat mycket och tränat på att flytta bollen snabbt, försvara hårt och spela för varandra. Det summerar ganska bra vad vi önskar att se.

Ni har tränat innebandy i lite drygt tre veckor nu, hur ser träningarna ut? -Som helhet är vi nöjda med hur träningarna har sett ut. Framför allt är det ett lag som är delaktiga och nyfikna i det som händer och sker, och det ser vi som ett sundhetstecken.

Ni har ett antal nyförvärv i truppen, hur många av dessa gör matchdebut för Warberg idag? -Tanken är att alla nyförvärv kommer att spela förutom Axel Körberg som saknas.

Spännande, då önskar vi lycka till! -Tack för det!

Warbergs trupp: Tobias Jernsand, John Fransson, Filip Kalentun, Robin Westergren, Philip Subiabre, Johan Dahlqvist, Vidar Tirèn (NY), Andreas Jonsson, Oskar Block (NY), Joel Berg (NY), Mattias Kongstad, Oliwer Olsson, Simon Svensson, Anton Birgersson, Joel Birgersson, Tom Carlsson (NY), Kim Clemedtson (NY) och Robin Blåberg.

Saknas: Axel Körberg skadad, Jesper Larsson sjuk.

Matchstart är kl 19.00 i Fortnox Arena, Växjö.