Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Herrarna träningsspelar mot Växjö borta

16 augusti 2018 09:55
Herr

Efter en lång, varm och tuff försäsong så är herrarna idag framme vid sin första träningsmatch inför säsongen. Topplaget i SSL, Växjö Vipers, står för motståndet.


Hemsidan tog några snabba frågor med huvudtränare Kent Göransson inför matchen:

Dags för första träningsmatchen Kent, känslorna inför det? -Det är alltid en viss förväntan som infinner sig när matcherna närmar sig. Man vill se hur långt vi kommit med de saker vi tränat på och hur väl vi står oss gentemot andra lag.

Vad vill man som tränare se i en sån här match? -Vi har pratat mycket och tränat på att flytta bollen snabbt, försvara hårt och spela för varandra. Det summerar ganska bra vad vi önskar att se.

Ni har tränat innebandy i lite drygt tre veckor nu, hur ser träningarna ut? -Som helhet är vi nöjda med hur träningarna har sett ut. Framför allt är det ett lag som är delaktiga och nyfikna i det som händer och sker, och det ser vi som ett sundhetstecken.

Ni har ett antal nyförvärv i truppen, hur många av dessa gör matchdebut för Warberg idag? -Tanken är att alla nyförvärv kommer att spela förutom Axel Körberg som saknas.

Spännande, då önskar vi lycka till! -Tack för det!

Warbergs trupp: Tobias Jernsand, John Fransson, Filip Kalentun, Robin Westergren, Philip Subiabre, Johan Dahlqvist, Vidar Tirèn (NY), Andreas Jonsson, Oskar Block (NY), Joel Berg (NY), Mattias Kongstad, Oliwer Olsson, Simon Svensson, Anton Birgersson, Joel Birgersson, Tom Carlsson (NY), Kim Clemedtson (NY) och Robin Blåberg.

Saknas: Axel Körberg skadad, Jesper Larsson sjuk.

Matchstart är kl 19.00 i Fortnox Arena, Växjö.