Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Viktigt att stötta även i motvind"- Cycleurope hjälper Warberg!

13 februari 2019 13:14
Allmänt

Listan på företag som väljer att stötta Warberg i kampen mot elitlicens växer. Senast i raden är mångåriga partnern Cycleurope, den svenska cykeljätten med kända varumärken som Crescent, Monark, Sjösala, Spectra och TEC.


Det har nu gått en månad sedan föreningen presenterade kampanjen ”Rädda Warberg”. Arbetet har hittills varit lyckosamt, och engagemanget är stort från både privatpersoner och näringsliv. Hela 25 företag har i dagsläget sagt ja till att bidra med extra ekonomiskt stöd, och senast in är alltså Cycleurope Sverige AB. Cykeljätten som utvecklar, designar och producerar mer än 100 000 cyklar om året på plats i Varberg!

Jonas Netterström är bolagets VD, och förklarar här varför man väljer att bidra till Warberg:

Warberg IC har likt oss en ambition att få folk i rörelse, och det är en stor och betydande roll i samhället som vi tycker är viktigt att stötta, även i motvind. Man har också stans enda elitlag på damsidan, vilket vi tycker är värt att lyfta fram. Vi märker bland våra anställda att engagemanget för innebandy är stort, det är många som har barn i föreningen och vi har spelare från herrlaget som arbetar hos oss. Därför blir vårt stöd till klubben också ett sätt för oss att hålla oss attraktiv som arbetsgivare.

Martin Josander, klubbdirektör i Warberg, säger så här om Cycleuropes bidrag:

Vi är väldigt tacksamma för Cycleuropes medverkan så klart, det betyder jättemycket för oss. De har ju dessutom tidigare visat sitt stöd i motgång, när de ökade omfattningen på sin sponsring i samband med degraderingen för vårt herrlag. Kul med engagerade partners, och vi ser dem som en viktig del av Warberg många år framåt!

Länk till Cycleurope

På kampanjsidan 1985.warbergic.se kan ni följa den privata insamlingen plus vilka företag som är med och stöttar extra mot elitlicensen.