Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Warberg
WIC

Studsar IKSU tillbaka från förlusten senast?

5 januari 2018 11:30
Matchguide

IKSU hade åtta raka segrar sedan satte Rönnby stopp för segertåget. Nu väntar Warberg och gästerna har gått tungt och kommer med fem raka förluster i bagaget. Frågan är om IKSU studsar tillbaka eller om Warberg bryter sin förlusttrend.


IKSU - Warberg

18.30 IKSU Sport

Fem senaste IKSU: F, V, V, V, V

Fem senaste Warberg: F, F, F, F, F

IKSU tog emot Rönnby hemma i den enda decembermatchen med åtta raka vinster i bagaget, men där tog det stopp. Säsongens fjärde förlust varav den tredje på hemmaplan kom den 17 december när Rönnby vann med 8-5. Men nu är det nytt år och nya möjligheter och hemmalaget vill påbörja 2018 med att studsa tillbaka på segerspåret. Trots förlusten senast så fortsätter Amanda Delgado Johansson att producera poäng och hon svarade för två mål senast mot Rönnby.

Warberg har det desto tuffare och och har på tretton matcher endast skrapat ihop tre trepoängare och ligger näst sist i tabellen. Gästerna kommer med en dyster form bakom sig och kommer till dagens möte med fem raka förluster. Warberg kämpade och hade ledningen med 2-1 senast mot Karlstad, värmlänningarna kvitterade dock i slutet av andra och tog över ledningen i den sista perioden. Men räkna med att gästerna kommer att göra allt för tre poäng ikväll, då man bara har en poäng upp till Linköping över strecket.