Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Jönköping
JIK

Jönköpings nya bortaseger satt långt inne

24 november 2018 17:15
SSL Dam

Det var en jämn drabbning mellan Warberg och Jönköping under lördagen. Gästerna hade en 3-1-ledning kort in i den sista perioden, men hemmalagets Andrea Envall såg till att både reducera och kvittera. Det räckte dock inte hela vägen och Ellen Svensson satte till slut spiken i kistan för smålänningarna.


Resultatet:

Warberg - Jönköping 3-4 (0-0, 1-2, 2-2)

Mål Warberg: Andrea Envall 2, Sandra Hawerman

Mål Jönköping: Moa Jakobsson 2, Ellen Svensson 2

Rubrikerna:

– Efter en mållös förstaperiod trillade målen sedan in i den andra perioden. Hemmalaget tog ledningen genom Sandra Hawerman, men efter två mål från Moa Jakobsson var gästerna i förarsätet inför den tredje. Ellen Svensson utökade ledningen till 3-1 och då vaknade hemmalaget och Andrea Envall som såg till att både reducera och kvittera. Men det var gästerna som till slut drog det längsta strået och Ellen Svensson sköt segern till smålänningarna med drygt fyra och en halv minut kvar av matchen.

– Therese Arneson var tillbaka för hemmalaget och noterades idag för en assist. Arneson som endast spelat två matcher denna säsong har svarat för totalt fem poäng.

– Moa Jakobsson hade gått fyra matcher utan mål men är efter dagens två fullträffar uppe i fem mål den här säsongen.

– Efter dagens möte är Jönköping kvar på en sjätteplats men nu på 17 inspelade poäng. Warberg är fortsatt kvar över nedflyttningsstrecket med fyra poäng - men kan komma att halka ned beroende på hur det går i mötet mellan Örnsköldsvik och Rönnby ikväll.