Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Lerum
LER
Borta
Warberg
WIC

Stabil seger i bortamötet med Lerum

14 november 2018 22:44
Herr

Herrarna tog på onsdagskvällen en programenlig trepoängare när man mötte FBC Lerum och bortavann med 1-5. Spelet var inte övertygande, men segern kändes heller aldrig hotad. Warberg var minst ett nummer större rakt igenom.


Matchen kommer inte gå till historien, det skall sägas direkt. Det var en statisk och avslagen tillställning med ett bollhållande Warberg och ett lågt försvarande Lerum. Två mål i mitten på första perioden satte dock Warberg i förarsätet, och efter det kändes det bara som en lång väntan på slutsignalen. Första målet var en riktig pärla och matchens vackraste. Vidar Tiren hotade in i mitten och vek ut en passning på kanten som Kim Clemedtson sköt direkt upp i bortre krysset.

Andra periodens enda behållning var Robin Blåbergs mål. Efter 16 minuters passningslek mellan varandra och ett antal kontringar för Lerum så bröt han mönstret och kastade iväg ett patenterat Blåberg-skott i nättaket och släckte det lilla hopp som fanns för Lerum.

Tredje perioden följde de tidigare, med skillnaden att Lerum släppte lite på handbromsen och faktiskt skapade ett antal vassa målchanser. Som tur var för Warberg var Tobias Jernsand på utmärkt spelhumör (bäste Warbergare idag), och räddade laget från fler baklängesmål ån det som föll i minut tolv.

Tre nya poäng, befäst serieledning och fortsatt obesegrade!

Nästa match spelas på söndag den 18/11 kl 16.00. Karlstad kommer på besök, matchen spelas i Sparbankshallen och det är fri entre!

Warbergs poäng idag:

Robin Blåberg 2+1

Mattias Kongstad 1+1

Kim Clemedtson 1+1

Vidar Tiren 0+2

Simon Svensson 1+0