Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Lyckad partnerträff med "svinnfrukost"!

8 november 2023 15:38
ALLMÄNT

Under onsdagen genomfördes ytterligare en välbesökt partnerträff. Denna gången tillsammans med Coop Varberg i Galleria Trädgården.


Coop Varberg valde till den här säsongen att utöka sitt engagemang genom att bli Guldpartner till föreningen. En del i det samarbetet handlar om att erbjuda ett hälsosamt mellanmål till de äldre ungdomslagen som tränar tidigt på eftermiddagen direkt efter skolan, kombinerat med att minska matsvinnet och att utbilda nästa generation i de här frågorna. Något som vi har skrivit om tidigare här på hemsidan. (Läs artikeln här.)

Matsvinn var även en del av temat under onsdagens partnerträff där 50-talet deltagare från föreningens partnernätverk fick information om hur Coop Varberg arbetar med att minska sitt matsvinn. Detta under tiden som det bjöds på en "svinnfrukost" med frallor och smoothie. Anna Bengtsson, VD för Coop Varberg, informerade även om hur de som fastighetsägare driver Galleria Trädgården, som var platsen för onsdagens frukostträff.

Hållbarhetsfrågor och matsvinn var sedan några ämnen som skickades med till borden och diskuterades vidare under nätverksdelen av partnerträffen.