Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Hagunda
HIF

Playoff 2 inleds idag mot Hagunda IF

4 april 2021 08:30
HERR

Playoff 2 inleds idag. Klockan 16:00 tekas matchen igång i Sparbanken Wictory Center och precis som för två år sedan står Hagunda IF på andra sidan planen. Klicka här för att få all information rörande matchdagen.


Alla som följde lagen för två år sedan minns de jämna och tuffa matcherna lagen mellan. Nu ställs lagen återigen mot varandra, men bara ett kan ta sig till SSL. Matchserien spelas bäst av fem, vilket betyder att laget som först når 3 segrar står som vinnare och spelar nästa säsong i SSL.

Vad har Hagunda för lag i år?

Under gårdagen publicerade vi en motståndarkoll på hemsidan, en text om Hagundas lag. Om ni missade den så hittar ni länken till den här: Inför playoff 2, motståndarkoll Hagunda!

Hur sänds matcherna?

Om ni under säsongen köpt er ett abonnemang på innebandy.tv/warberg så loggar ni in på ert konto där som vanligt. Länk till dagens match: Warberg IC – Hagunda IF

Om ni inte köpt abonnemang, då kan ni köpa matchen på Aftonbladet. För att se matchen på Aftonbladet behöver ni ha ett konto hos deras plus-tjänst. Just nu har Aftonbladet ett erbjudande, för 99kr får ni Aftonbladet plus i två månader.
Länk till dagens match: Warberg IC – Hagunda IF

Häng med på uppladdning inför matchen:

Klockan 15:00 startar live-uppsnacket på Warbergs officiella Instagram, warbergic, sändningen leds av Kent Göransson och Mattias ”Bult” Larsson. Gästar idag gör Warbergs huvudtränare Anton Drake samt Jonas Klavberg.

Klockan 15:30 startar sändningen på respektive sändningssida. Sändningen inleds med ett uppsnack om matcherna lagen mellan. Med i sändningen från Warberg är herrlagets sportchef Kimmo Eskelinen.

Klockan 15:50 startar match-sändningen med Kent Göransson och Mattias ”Bult” Larsson på kommentatorsplats.

Vi kommer att sakna ert stöd på läktarna, men hoppas att ni följer oss via sändningarna. Lägg gärna ut bild på er på sociala medier och tagga @warbergic.
Tillsammans mot SSL!