Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Veckans matcher för IC-lagen

24 januari 2022 12:37
DAM/HERR

En ny härlig vecka har vi framför oss och till helgen är det återigen dags för lagen att spela om de åtråvärda poängen. Herrlaget ska ut och åka buss medans damlaget får besök i SWC. Läs mer om kommande matcherna här.


Herrlaget kommer senast från en seger över Karlstad i lördags. I Sparbanken Wictory Center inför en fullsatt läktare, utefter restriktionerna, kunde herrlaget besegra värmlänningarna med 7-5. Båda herrlagets nyförvärv, Max Källerteg och Jesper Larsson, presenterade sig i målprotokollet. Men mest omskrivit efteråt var nog ändå Mattias Kongstads trollerimål.
Har ni inte sett highlightsen kan ni göra det här: Warberg IC - Karlstad IBF

På lördag ska herrlaget möta IBF Örebro på bortaplan. Klockan 14:00 tekas matchen igång och ni kan se den genom sändningen på innebandy.tv.

För damlagets del har det nu gått ett tag sedan de senast spelade då de mötena som skulle skett i helgen som var, ställdes in på grund av covid i respektive motståndarlag. Därför kommer det att vara ett riktigt taggat damlag som ställler upp på söndag när Sirius gästar Sparbanken Wictory Center. I senaste mötet lagen mellan var det Warberg som gick vinnande ur den kampen.
I fredags publicerade vi en intervju med kapten Hawerman där hon lämnade sina tankar inför vårens matcher, om ni missade att läsa den hittar ni den här:
Intervju med Sandra Hawerman.

På söndag så tekas matchen igång klockan 16:00 i SWC. Alla ni med säsongskort kan anmäla er till matchen, vänligen se hänvisning i er mejlkorg. Eventuell biljettförsäljning öppnar på torsdag. Den påannonseras i sociala medier och här på hemsidan.