Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Tuff bortamatch väntar!

11 januari 2019 11:00
Herr

På lördag åker herrlaget till Gotland för att ta sig an Visby IBK i en tuff bortamatch. Vi har ett par skador som oroar, men laget har ett gott självförtroende efter senaste segern där många andra tog ett steg fram och levererade bra i matchen.


Vi är fortfarande obesegrade och åker till Gotland för att ta oss an Visby IBK på bortaplan imorgon lördag. Ett namnstarkt lag som under flera års tid satsat mot SSL, men ännu inte nått hela vägen. På förhand inför säsongen var de tippade i toppen av tabellen, men haft en jobbig höst rent resultatmässigt och ligger just nu på en 6:e plats i tabellen. På grund av resultaten under hösten så fick huvudtränare Niklas Hovivuori lämna sitt uppdrag den 28 november och istället har Visby plockat in Joakim Bandholtz som huvudtränare. Och det har gett effekt med två raka vinster efter detta mot Karlstad och Lillån. Så Visby verkar ha hittat tillbaka till vinnarspåret och det kommer säkerligen bli en tuff bortamatch för oss då Visby normalt sätt är ett starkt hemmalag. Ett par spelare som vi får se upp med är poängmaskinerna Tommy Bolin, Vilmer Viinamäki och Daniel Gonzales Palm som står för mycket av det kreativa framåt och är farliga i sina omställningar. Visby har hittills haft ett starkt powerplay där de gjort mål i 60% av sina försök och är med det näst bäst i den södra serien, så vi får inte dra på oss för många utvisningar under matchen.

Vi åker till Gotland med ett par spelare borta pga skador på Joel Berg, Vidar Tiren och Mattias Kongstad. Normalt sätt är detta startspelare och viktiga spelare för oss och så klart inte kul att de missar matchen, men det ger tillfälle för andra spelare att ta en större roll i laget och visa att man ska vara med när det drar ihop sig längre fram på säsongen. I senaste vinstmatchen mot Lagan visade Warberg upp ett fint spel och effektivitet, så vi får hoppas att spelet har hållit i sig under veckan och grabbarna är på tårna imorgon.

Interna poängligan topp tre Warberg: Mattias Kongstad 18+8 Anton Birgersson 9+13 Robin Blåberg 13+8

Matchstart 17.00 ICA Maxi Arena Visby. Matchen sänds på webben: www.innebandyallsvenskan.tv