Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ida Hawerman är klar för en fortsättning!

8 maj 2024 10:48
DAM

Förra säsongens interna poängligavinnare har skrivit på ett nytt avtal och fortsätter i den blå tröjan.


-Det känns jättebra! Skönt att få landa i det här beslutet. Jag trivs bra i staden och föreningen samtidigt som jag tror på det föreningen vill göra med laget, säger Ida om avtalsförlängningen.

Ida kom till Warberg från IBK Göteborg inför säsongen 2022/2023. Bakom sig hade hon då en säsong med 20 allsvenska mål på 15 matcher. Hennes debutsäsong i SSL slutade med 22 poäng fördelat på 12 mål och 10 assist. Den gångna säsongen landade poängskörden på samma antal poäng men med fördelningen 14 mål och 8 assist. En poängskörd som innebar en seger i den interna poängligan. Trots det är Ida inte riktigt nöjd.

-När jag summerar min egna säsong så landar jag lite i ett missnöje. Jag känner inte att jag över hela säsongen har fått ut allt jag kan, det finns mer att hämta.

Nu stundar en ny säsong som Ida ser fram emot med tillförsikt. Både när det gäller lagets utveckling som den egna.

-Det känns spännande med en ny ledarstab och många nya spelare. Det ska bli kul att få lära känna alla på och utanför planen. Vi har en stark grupp idag och jag tror de nya tjejerna enkelt kommer att komma in i gruppen och bidra med mycket positivt. För egen del vill jag utvecklas och ta nya kliv. Jag vill bättra på både min egna och lagets poängrad från förra året, avslutar Ida.

Manager Jonas Gustafsson är glad över att Ida är klar för en fortsättning.

-En väldigt viktig förlängning för Warberg! Ida är extremt stark i både det defensiva och det offensiva duellspelet. Hon har också ett vasst avslut och vann lagets interna poängliga säsongen som gick. Jag tycker att Idas sätt att spela personifierar vad Warberg står för i blått hjärta och hårt arbete.