Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Teknisk vänsterforward klar!

16 april 2018 10:30
Herr

Lagbygget inför säsongen 18/19 går på högvarv, och det är nu klart med ett tredje nyförvärv till herrtruppen. Vi är mycket glada att klubbarna är överens om en övergång för seriekonkurrenten Malmö FBC:s tekniske forward Kim Clemedtson!


Den 24-årige göteborgaren har spelat i Malmö sedan december 2016, och producerade föregående säsong fina 12+20 på 20 matcher. Fyra av dessa poäng kom för övrigt i mötena med Warberg, där Kim var en högt bidragande orsak till två jämna möten. Tidigare har han också representerat Göteborgs-klubbarna Partille IBS och Floda IBK, samt sin moderklubb Eken IBK.

Sportchefen Kimmo Eskelinen säger så här om det senaste nyförvärvet:

-Kul och väldigt spännande att vi lyckats få hit Kim! Han är en avig och utmanande vänsterforward som är väldigt skicklig med bollen, och har en spelstil som vi har saknat i truppen. Han är lite av en motsats till våra andra vänsterforwards så jag är säker på att hans ankomst kommer ge oss fler verktyg i det offensiva spelet.

Kim Clemedtson säger själv så här om övergången till Warberg:

-Otroligt roligt! Har haft lite hemlängtan det senaste halvåret och som göteborgare har man haft en pojkdröm genom juniortiden att spela för de stora klubbarna som Warberg är. Warberg har alla förutsättningar för att lyckas och ta nästa steg i sin innebandy så de blev snabbt intressant när Kimmo ringde. Jag hoppas kunna bidra med lite fart och kreativitet i framförallt anfallsspelet. Ska bli kul att vara med på resan mot SSL!

Kim kommer att spela med tröja nr 61, och vi hälsar honom varmt välkommen till Warberg!

Avslutningsvis vill Warberg passa på att tacka Malmö FBC och klubbchefen Mikael Jeppson för ett gott samarbete och en professionell hantering kring övergången för Kim.

Så här skriver Malmö om övergången