Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 2 matcher
Onsdag
17 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Idag 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match

Vi presenterar: Ida Örnqvist

11 september 2017 08:00
Dam

Vår presentation av nyförvärven fortsätter och nu är det dags att visa upp Ida Örnqvist, som kom till Warberg tillsammans med Amanda Ahola från stockholmslaget Tyresö Trollbäcken. Ida spelar egentligen back och kommer spela i #17.


Vi kan börja med en kort presentation av dig själv och din tidigare innebandykarriär.

  • Jag heter Ida och är 19 år och flyttade till Varberg från Stockholm i slutet av augusti. Jag har spelat innebandy i 8-9 år, senaste tre säsongerna har jag spelat med Tyresö Trollbäcken och innan det spelade jag i min moderklubb Huddinge IK.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

  • Jag är en lagspelare som alltid vill lagets bästa, ger 100% och vill alltid prestera max för att laget ska nå så bra resultat som möjligt. Nu har jag fått testa forward och därifrån hotar jag gärna mot mål och skjuter mycket.

Vad var det som lockade med att spela i Warberg?

  • Det som lockade med att spela i Varberg var att deras visioner passar bra med de jag har. Jag kände även att Warberg har något bra på gång och jag vill vara med på den resan.

Du har nu fått spela med ditt nya lag ett tag och därmed också lärt känna spelarna, både på och utanför plan. Vad kan du säga om laget?

  • Laget tycker jag är fantastiskt, alla tjejer är goa och de har varit väldigt inbjudande från första stunden. Utanför planen är spelarna roliga och bjuder på sig själva. På planen visar många sin vinnarskalle. Det kan ofta bli lite tjurigt under spelet på träningarna, ingen vill förlora, vilket höjer kvalitén på träningarna men kommer även gynna oss i seriespelet sen när det startar.

Tre saker att ta med dig till en öde ö?

  • Jag tar nog med mig mat, telefonen och en bok.