Storseger över IBF Örebro

24 januari 2021 15:59
HERR

Det blev målkalas i tre perioder för herrarna idag på bortaplan mot Örebro. Slutresultatet skrevs till 4-15.

Som så många gånger förr var det motståndarlaget som tog ledningen i matchen, så även denna söndag. Men ett snabbt kvitteringsmål och sen var matchen i Warbergs förvar.

Det var ett Warberg som kom ut starkt med tre kedjor som alla slet och kämpade i tre perioder, och i målet en stabil Adrian Kodelja. Som kommentatorena i Örebro sa hemmalaget var hela tiden steget efter. Ett styrkebesked från Warberg som efter förra helgens förlust, eller "pyspunka" som Jesper Larsson uttryckte det, blev dagens vinst en riktig revansch.

Periodsiffrorna skrevs till: 2-6, 1-5, 1-4

Målskyttar Warberg: Filip Erheden 3, Jesper Larsson 2, Isak Stöckel 2, Joel Birgersson 2, Mattias Kongstad 2, Robin Blåberg 2, Simon Nilsson & Johan Dahlqvist

Se alla målen i highlightsen från matchen: IBF Örebro - Warberg IC

Så här sa en av matchens alla målskyttar, Jesper Larsson, direkt efter:

-Känns skönt att äntligen få till en bra prestation över 60 minuter. Vi håller uppe det hårda jobbet hela matchen, är noggranna i hemjobbet och starka på boll. Skönt att få hål på ett lågt försvar efter förra helgens pyspunka. Nu njuter vi under hemresan sedan laddar vi om inför Lindås borta på onsdag.

Matchen mot Lindås startar klockan 19:00