Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hilma Ahnlund fortsätter i Warberg!

26 februari 2024 11:25
DAM

Högerforwarden har valt att förlänga sitt avtal med ytterligare två säsonger.


I samband med söndagens match mot Västerås Rönnby offentliggjordes det att Hilma Ahnlund väljer att fortsätta i den blåa tröjan.

-Jag trivs väldigt bra i föreningen och i staden och det känns mer än rätt att fortsätta utvecklas här. Förutsättningar här är otroliga och det känns så roligt att fortsätta spela innebandy här! Det är väldigt skönt att ha tagit ett beslut och nu kunna fokusera på matcherna som är kvar av säsongen, säger Hilma om beslutet.

Hilma kom från RIG Umeå till Warberg inför säsongen 2022/2023 där större delen av hennes första SSL-säsong ägnades åt rehabilitering från en korsbandsoperation. Så den innevarande säsongen är den första hela SSL-säsongen som Hilma upplever.

-Mina två första år i Warberg har varit lärorika, men samtidigt väldigt olika. När jag kom hit för två år sedan fick jag se majoriteten av matcherna från sidan. Denna säsong har jag fått kliva på planen på riktigt och jag känner att jag successivt har hittat tillbaka till vem jag är på planen, men framförallt har glädjen till innebandyn vuxit hela tiden. Nu känner jag att varje match ger mig mer självförtroende och att jag vågar ta för mig mer.

Nu ser Hilma fram emot att få fortsätta utvecklas tillsammans med laget.

-Jag vill utveckla mina styrkor med boll, men samtidigt jobba med delar som jag behöver förbättra för att bli en bättre spelare i alla delar av spelet. Som forward vill man alltid göra poäng för att bidra till laget. Försöka komma in i jobbigare ytor oftare och variera passningar eller skott. Helt enkelt bidra framåt och vara farligare. Jag känner att laget har något riktigt bra på gång. Vi har många unga lovande spelare och vi har stor utvecklingspotential. Vi är en härlig grupp som krigar varje träning och match och det tror jag kommer ge utdelning med tid, avslutar Hilma.

Tillträdande manager Jonas Gustafsson är glad över att Hilma väljer att fortsätta sin innebandyresa i Warberg.

-Glädjande och viktigt för Warberg att Hilma fortsätter i den blå tröjan. Jag ser att Hilma har tagit ordentliga kliv framåt under den här säsongen. Det märks att hon har bestämt sig och driver sig själv i sin utveckling. Med sin fina teknik har Hilma en förmåga att tänka och göra oväntade saker på plan.