Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Elin Olausson ansluter från Lindome

1 februari 2023 12:40
DAM

Även damlaget förstärkte truppen innan transferfönstret stängde igår kväll. Från Lindome hämtar man in backen Elin Olausson på ett avtal för resterande del av den här säsongen.


Backen Elin Olausson, 25 år, hämtas från allsvenska Lindome för att förstärka och bredda damlagets trupp inför de sista sju seriematcherna i SSL. Elin har halländska Sandö som moderklubb men har spenderat merparten av sin seniorkarriär i Lindome IBK. 2020-2022 represeterade hon dock IBK Göteborg där hon hade bekanta namn som tränare, nämligen Warbergs nuvarande tränarduo Andreas Burman och Jesper Schagerberg.

-Vi behöver bredda truppen inför avslutningen av serien. Jag hade Elin i IBK Göteborg och vet precis vad vi får vilket känns skönt. En spelare som är trygg och bra med bollen. Som person är hon alltid glad, sprider en skön energi och kommer passa bra in i gruppen. Det ska bli kul att se Elin i SSL och hur hon kan ta sig an den utmaningen, säger damlagets manager Andreas Burman.

-Warberg har alltid varit en klubb som storsatsat och visat engagemang genom alla åldrar. Jag har mött föreningens lag flertalet gånger i Hallandsserien sen långt tillbaka. Att nu få spela i SSL tillsammans med dem kommit inte bli annat än kul, säger Elin om sin nya förening.

Vi önskar Elin varmt välkommen till Warberg och vill passa på att tacka Lindome IBK för en bra dialog i samband med Elins övergång!