Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Aldrig Ensams emblem pryder numera mittcirkeln i Sparbanken Wictory Center

25 september 2023 12:00
ALLMÄNT

I samband med herrarnas hemmapremiär i lördags så avtäcktes och presenterades den nya mittcirkeln. En mittcirkel som symboliserar ett viktigt samarbete kring en livsviktig fråga.


Warberg Innebandy har sedan ett år tillbaka samarbetat med den ideella organisationen Aldrig Ensam i syfte att bryta tystnaden och motverka psykisk ohälsa. Samarbetet har renderat i ett antal konkreta insatser som vi kommunicerade i en artikel här på hemsidan för några dagar sedan. Läs om det här ifall du missade det.

Den här säsongen kommer vi tillsammans att ta nästa steg i samarbetet där Aldrig Ensam Show blir en stor och viktig insats. En show som lyfter på locket till psykisk ohälsa med organisationens grundare Charlie Eriksson och artisten Axel Schylström som delar med sig av sina egna berättelser och erfarenheter. Läs mer om Aldrig Ensam Show.

Showen kommer att erbjudas gratis till alla aktiva medlemmar från 13 år och uppåt i Warberg Innebandy. Föräldrar, vänner och allmänheten erbjuds biljetter för 100 kronor per person. Detta kan föreningen erbjuda och genomföra tack vare våra partners som speciellt stöttar den här insatsen, där huvudpartnern Vagabond Shoemakers i synnerhet möjliggör det här evenemanget.

-Sport är viktigt. Men ännu viktigare är att må bra i sig själv och vi vet alla att psykisk ohälsa ökar bland unga, säger Anna Fahle Björcke, kommunikation- och hållbarhetschef på Vagabond Shoemakers.

Vagabond Shoemakers har genom sitt samarbete med Warberg Innebandy och Aldrig Ensam även valt att upplåta mittcirkeln i Sparbanken Wictory Center åt Aldrig Ensams emblem. Något som offentliggjordes i samband med lördagens match.

-Att Warberg Innebandy använder sin plattform och sin arena för att lyfta det budskap som Aldrig Ensam har är stort och det vill vi på Vagabond gärna vara med och stötta, avslutar Anna Fahle Björcke.