Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Johan Stadin förlänger med Warberg!

9 februari 2022 14:00

Herrlaget fortsätter att säkra upp lagbygget för kommande säsonger. Flertalet spelare har redan förlängt sina avtal och näste man att skriva på en förlängning är ingen mindre än den hårdskjutande Sandvikssonen Johan Stadin.


Johan anslöt till Warberg inför förra säsongen med höga förväntningar på sig efter en väldigt fin debutsäsong i allsvenskan med IBK Lockerud Mariestad. Första säsongen i klubben utvecklade sig inte så som Johan hade förhoppningar om och det blev ganska sparsamt med speltid. I år har dock Johan fått visa sin höga arbetskapacitet och goda speluppfattning från backplats. Han är en spelare som varit väldigt värdefull för Warberg under säsongen med sitt sätt att agera både på och utanför plan. Vi minns inte minst hans viktiga mål borta mot Malmö FBC som fullbordade vändningen där 0-4 underläge blev till 5-4 seger och tre nya poäng. Ett mål som är signifikant för Johans tyngd och offensiva kraft. Med en viss skadehistorik har Johan kämpat för att kunna komma tillbaka starkt och det har verkligen givit resultat. I takt med att rollen också blivit större har Johan kunnat växa sig in ordentligt i Warberg.

Assisterande tränaren Ludwig Bengtsson kommenterar förlängningen:

-Det är väldigt viktigt att Johan väljer att förlänga med oss. En spelare som tillför en seriositet och kravställning i den gruppen vi idag håller på att bygga. Jag hade faktiskt ögonen på Johan redan från tiden i Lerum, och det var ett namn högt upp på vår agenda då. Då föll valet på Warberg och som tur är för mig personligen har våra vägar fått korsats ändå. Johan har vuxit mycket på både det personliga och spelarmässiga planet och är en viktig pusselbit för oss i den fortsatta strävan att nå innebandyns finrum.

Så här säger Stadin själv om valet att förlänga sitt avtal med Warberg:

-Det var inga större frågetecken kring det hela, även om intresse fanns från andra föreningar så blev det till slut inget svårt val. Jag är glad och lycklig över att få vara Warbergare de kommande säsongerna där vi strävar efter gemensamma framgångar och arbetar hårt för att nå dem.

Han fortsätter lite om sina tankar framåt inför en spännande avslutning av årets seriespel med ett vankande kvalspel som ska säkras.

-Jag ser verkligen fram emot att gå för en fin avslutning på serien ihop med gubbarna, för att sen spela kvalspel om platsen i finrummet. Framförallt så får vi möjligheten att fylla Sparbanken Wictory Center och det har jag inte varit med om sedan jag kom då Covid har satt stopp för det. Det blir tight ända in i det sista. Vi går som alltid för att vinna matcher och det är inget vi tänker sluta med. Det är ingenting att sticka under stolen med att vi ska till kval. Och just kvalspel är väl säsongens absoluta höjdpunkt. Vi behöver bli bättre över 60 minuter i våra prestationer och lite bättre kring detaljerna i vårt spel. Men ju längre tiden går destor bättre och tightare kommer avslutningen att bli. Ny fyller vi hallen!