Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hannes Karlsson har förlängt med Warberg!

24 februari 2022 14:00
HERR

Samtidigt som serien ska avslutas så läggs ännu en pusselbit på plats för herrlagets truppbygge. Hannes Karlsson har nämligen förlängt sitt avtal med klubben! -Jag ser mycket fram emot att få ge allt för laget inför ett blått hav i kvalet och även vad framtiden har att erbjuda, säger Karlsson.


Hannes som ursprungligen kommer från Kumla värvades just därifrån efter en säsong i division 1, en säsong där han gjorde avtryck med en fin poängskörd. Det fanns många aspiranter på signeringen men valet föll till slut på Warberg IC. Nu har han alltså valt att förlänga sitt avtal, även denna gång i konkurrens med andra föreningar.

Hannes kommenterar förlängningen:

-Det som fick mig att bestämma mig var verkligen att jag vill vara med på den resa som vi påbörjat denna säsong. Efter ett misslyckat kval i fjol så känner jag mig hungrig på att ta tillbaka Warberg till finrummet. Att få göra det tillsammans med publiken i Warberg är något jag ser fram emot mycket.

Årets säsong började något trevande för Hannes som drogs med skador under försäsongen och en bit in i seriespelet. Från senhösten till idag ser man en tydlig skillnad i vilken kapacitet han besitter där han varit kraftfull och viktig i spelet med boll. Hannes fortsätter:

-Jag kom in i seriespelet efter dåliga förberedelser med en del skadebekymmer under försäsongen. Därefter har jag växt in i rollen som jag fått i laget. Jag känner själv att när jag får mycket förtroende från min omgivning så kommer jag snabbt in i det.

Assisterande tränare Ludwig Bengtsson säger så här om Karlssons förlängning:

-Att Hannes väljer att förlänga är såklart mycket glädjande. Vi får behålla en av våra ledande spelare och också en spelare som under säsongen gjort många aktiva val för sin utveckling. Det ska personligen bli roligt att få fortsätta att arbeta med Hannes. En spelare och person som jag tror väldigt mycket på och som jag hoppas kan få leva upp till sin höga potential hos oss.

Med Hannes signatur börjar truppen för kommande säsonger att ta form. Manager Johan Astbrant poängterar vikten av att ha mycket på plats så här tidigt på silly season och arbetet så här långt inför nästa säsong:

-Det skapar framförallt en trygghet. Redan nu har vi satt en stomme oavsett vilken serie vi tillhör och det ger såklart arbetsro. Sedan tycker jag att det är ett fint kvitto att spelare redan nu väljer Warberg oavsett serietillhörighet. Det visar att vi gör rätt saker i den verksamhet vi bedriver idag.

Detta var herrlagets i räkningen femte förlängning inför säsongen 22/23. Lagbygget fortskrider i en positiv takt med mer att bjuda på framöver!