Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

En fin utmärkelse till Warberg Innebandy

18 december 2023 15:00
ALLMÄNT

Under söndagens dammatch mot Lockerud överräcktes ett pris från Varberg Energi.


Varberg Energi har delat ut Omtanke ger energi i 16 år och priset riktas mot föreningar och verksamheter i Varberg som engagerar sig i sociala hållbarhetsfrågor. Förra året gjorde de ett undantag då priset riktades utanför Varberg när de fyllde den "blågula bilen" med elmaterial som skickades till Ukraina. Nu är de dock åter i Varbergs kommun och vill i år ge Warberg Innebandy priset för föreningens fina insatser kring arbetet med psykisk ohälsa och samarbetet med Aldrig Ensam.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

Med mevetenhet om ökande psykisk ohälsa har Warberg Innebandy med stort engagemang valt att aktivt stötta sina spelare. Detta genom att skapa en öppen och trygg kultur inom föreningen där målet är att det ska vara naturligt att dela sina känslor, berätta när man inte mår bra och hjälpa varandra. Aldrig ensam - alltid tillsammans!

Förrutom äran att bli tilldelad ett så fint pris, med tillhörande diplom, så erhåller föreningen 30 000 kr från Varberg Energi. Utmärkelsen uppmärksammades i första pausen under söndagens match när Henrik Näsström, marknadschef på Varberg Energi, överräckte diplomet till klubbchef Emil Risberg.

-Det känns fantastiskt kul att våra partners på olika sätt uppmärksammar det vi gör i föreningen. Nyckeln i alla dessa typer av frågor är att jobba tillsammans. Vare sig det är som medmänniskor i en grupp/lag eller på övergripande nivå som förening tillsammans med samarbetspartners som Aldrig Ensam och företag i näringslivet, säger klubbchef Emil Risberg.