Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ny ledarstab för damerna.

17 januari 2020 14:00
Dam

Som säkert många noterat har det varit några olika ledarstaber i båset för damerna de senaste matcherna. Detta på grund av att huvudtränare Pelle Körberg varit borta på grund av sjukdom.


-Tyvärr har det nu visat sig att jag har drabbats av ett återfall av min cancer igen. Beskedet fick jag för drygt en vecka sedan och jag inledde nya behandlingar redan förra veckan, säger Pelle Körberg. Det innebär att det inte är möjligt för mig att fullfölja säsongen, även om jag finns med som stöd från sidan.

Föreningen kan nu presentera lösningen för avslutningen av säsongen. Stefan Smedberg, som tidigare varit i föreningen på herrsidan tar över huvudansvaret. Till sin hjälp har han som vi tidigare presenterat Frida Olsson-Öberg. Andreas Wahman kommer att fortsätta assistera i första hand kring matcher. Oerhört glädjande är också att tidigare AIK-tränaren Johan Nilsson kommer att vara med vid ett flertal av de kommande matcherna.

-Det är ju helt fantastiskt att vi som förening kan presentera en sådan här stark ledarstab inför de avslutande 11 omgångarna, säger Pelle.

- Det har varit många inblandade för göra detta möjligt. Men det imponerar hur mycket ”Blått Hjärta” det finns när det behövs som mest, fortsätter Pelle. Det kommer bli många tuffa matcher framöver, så att kunna få med denna rutinen tror jag kommer vara helt avgörande, för att vi ska klara av att hålla oss kvar. Vi är ju bara i början på den resan vi satte upp i våras. Så att få fortsätta utveckla individerna och laget på högsta nivån känns viktigt, för hela föreningen.