Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Grundserien avklarad, nu väntar kval!

14 mars 2022 09:00
HERR

Warberg avslutade grundserien med en 12-5 seger mot Malmö FBC, och nu väntar betydligt tuffare matcher med mer intensitet när kvalet mot SSL ska börja. Som seriesegrare valde Warberg att möta tabellfyran Lillån från Örebro.


Warbergs sista hemmamatch i grundserien blev ungefär så spännande som man kunde förvänta sig av två lag som inte hade något att spela för. Gästande Malmö gjorde såklart sitt för att avsluta säsongen på ett snyggt sätt, medan Warberg ville gå in i ett kval med hela kroppar och en skön känsla.

Första perioden var någorlunda jämn, men i mitten på andra gjorde hemmalaget tre mål inom loppet av två minuter och därefter var det en transportsträcka fram till slutsignalen. Warberg fick lufta alla spelare som satt på bänken och klev nog av efter 60 minuter och var ganska nöjda.

I 12-5 segern var det Jesper Larsson som visade framfötterna mest med sina fyra mål (och totalt fem poäng), där flertalet var riktiga kanoner som blivit signifikativt för just Jesper Larsson. Samma spelare som dessutom förlängde sitt avtal med Warberg precis innan matchstart till hemmapublikens stora glädje.

Eftersom seriesegern redan var säkrad hade ledarstab och lag haft gott om tid på sig att välja vilket motstånd man ville ha i det kommande SSL-kvalet. Att välja på fanns Karlstad och Lillån, två lag som Warberg har besegrat i alla möten denna säsong. Valet föll på tabellfyran Lillån, med tidigare Warbergs-tränaren Anton Drake i båset.

Manager Johan Astbrant kort om varför valet föll på Lillån:

-Det var väl egentligen 50/50 när man ser på vad vi hade för alternativ, men magkänslan säger ändå Lillån. De har varit väldigt starka efter jul och är i bra form, så de är förtjänta av platsen och det kommer att bli en tuff vecka för oss.

Play off 1 spelas i bäst av tre matcher, och Warberg har som seriesegrare hemmaplansfavör. Matcherna spelas enligt följande.

Match 1, Söndag 20 mars kl 16.00, Sparbanken Wictory Center

Match 2, Onsdag 23 mars kl 19.00, Idrottshuset Örebro

Ev Match 3, Söndag 27 mars kl 16.00, Sparbanken Wictory Center

Biljetter till match 1 är släppta, så in och säkra din plats nu!

Biljetter