Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Alla kan-laget har startat

13 november 2022 10:23
ALLMÄNT

"Alla kan" är namnet på Warberg Innebandys nystartade lag för barn och unga med funktionsnedsättningar. Ett lag som nu har börjat träna på lördagar i Sparbanken Wictory Center.


Föreningen har tidigare efterlyst en ansvarig ledare för verksamheten som riktar sig till barn och unga med olika funktionsnedsättningar. Nu finns Elin Gustafsson på plats som ansvarig ledare. Hon kommer under hösten bland annat att få hjälp av damspelare som Camilla Halldén, Hanna Modigh och Maja Lindsjö.

-Idrott är något som alla ska få möjlighet att utöva oavsett förutsättningar. Det känns verkligen roligt att vi har kört igång nu! Extra kul är det att få göra detta i Warberg IC där jag själv spelat under många år och skaffat härliga minnen, säger Elin Gustafsson.

Alla kan-laget tränar på lördagar kl.11-12 på Dinaplanen i Sparbanken Wictory Center. Barn och unga mellan 6-15 år är välkomna. Verksamheten är kostnadsfri och det finns klubba och glasögon att låna.

-Det kommer under säsongen förhoppningsvis att bli fler barn och ungdomar som vill vara med oss och uppleva denna gemenskap som det är i en lasport som innebandy, avslutar Elin.